Deschidere armonica

Deschiderea de tip armonică se face prin plierea canaturilor. Este o alegere potrivită în cazurile în care se dorește deschiderea completă a unui spațiu.

Culisante cu ridicare

Încăperile separate prin uși mari cu sticlă, realizate cu sistem Hebeschiebe, se bucură din plin de razele soarelui.

Cum funcționează
Acționarea mânerului ridică cerceveaua, ceea ce rezultă într-o manevrare confortabilă și posibilitatea instalării unor uși foarte mari, până la 6,5 m lungime.

Aplicații
Fără a face niciun compromis la capitolul izolație termică, ușile realizate cu sistem Hebeschiebe sunt ideale atât pentru compartimentări interioare de mari dimensiuni cât și pentru separarea unei camere de grădină, spre exemplu. De asemenea, deschiderile sunt deosebit de apreciate de clienții pretențioși cu designul.
Tehnologia Hebeschiebe deschide noi drumuri în arhitectura construcțiilor comerciale, rezidențiale și cele din domeniul ospitalier, oferind posibilitatea unei panorame acolo unde, până acum, ar fi fost un perete și o fereastră.

Oscilo culisanta

Deschiderea de tip oscilo-culisantă se face prin acționarea mânerului în unghi urmată de culisarea ușii. Este o alegere potrivită pentru deschiderile mai mici, unde se dorește multă lumină fără pretențiile unei deschideri complete.

SKB-SE

  • Lățime: 650-1650 mm
  • Înălțime: 840-2450 mm
  • Greutate maximă/canat: 160 kg

SKB-Z

  • Lățime : 720-2000 mm
  • Înălțime: 900-2700 mm
  • Greutate maximă/canat: 160 kg cu cărucioare standard; 161 – 200 kg cu cărucioare duble